Inspirování realitami
budoucnosti


INVESTICE | REALITY | DEVELOPMENT

×


Světlý byt v dobrém stavu se 2 sklepy, 70 m2/S, Letošov - Nesovice

3.490.000,- Kč
Cena včetně provize, právního servisu a poplatku za převod nemovitosti.



Mgr. Martin Matela
E-mail: martinmatela@levrealit.cz
Mobil: +420 777 712 029


Kontaktovat makléře
Fotogalerie


Cena 3.490.000 Kč
Podlaží 1 z 2
Plocha 70 m2
Výtah Ne

Světlý byt v dobrém stavu se 2 sklepy, 70 m2/S, Letošov - Nesovice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím hezký, světlý byt v Nesovicích - část obce Letošov. Dispozičně se jedná o byt 3+1, ke kterému přináleží dva samostatné sklepy. Celková užitná plocha bytu je 70 m2 a k tomu sklepy dalších 21 m2. Stav bytu je dobrý, má plastová okna a nové rozvody vody. Je možné nastěhovat se okamžitě, nicméně lze také provést rekonstrukci dle požadavků nového majitele, např. dle přiložených vizualizací. Sestává se ze tří samostatných obytných místností, samostatné kuchyně s kuchyňskou linkou, koupelny s vanou a samostatné toalety. Umístěn je v prvním patře bytového domu s celkově 4 byty. Před domem je možnost využití společné obecní zahrady, např. pro dětský koutek či posezení, nebo pro pěstování zeleniny a ovoce. Parkování je bezproblémové na veřejných místech u domu. Nesovice-Letošov se nachází 10 minut od Bučovic, 20 minut do Slavkova či Vyškova, 40 minut do Brna autem. Vlaková a autobusová stanice Nesovice je od bytu vzdálená 10 minut pěšky. Odsud je velmi dobré spojení směrem na Brno či Uherské Hradiště. Náklady spojené s užíváním bytu: 1.500 Kč záloha na poplatky BD, 2.520 Kč záloha na elektřinu (aktuálně snížena na 1.170 Kč). Byt je bez zástav či jiných právních vad a je možné jej financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, jehož nejlepší podmínky vám pomůžu vyjednat. Martin Matela - LEV REALIT



LOKALITA




KONTAKTNÍ FORMULÁŘ










REFERENCE


Příjemné jednání, milý přístup, absolutní soustředění na klientovy potřeby, výborná znalost problematiky a nakonec rychlý proces uzavření investice. Nemohu si CZbrokers s.r.o. vynachválit. Jejich služby mohu jen vřele doporučit.

Michaela G. - Plzeň
Poprvé jsem se dozvěděl o společnosti prostřednictvím mého dlouholetého kamaráda, který již se společností CZbrokers s.r.o. delší dobu spolupracoval. Po velmi kladných referencích jsem pro začátek zkusil investovat 200.000,-Kč.

Martin K. - Olomouc
Na CZbrokers s.r.o. kvituji především to, že mají velmi osobitý a individuální přístup ke klientovi. Vše na začátku vysvětlí a nevynechají ani žádná rizika, která se mohou v průběhu investování vyskytnout. Pravdou je, že výsledky byly lepší, než původně nabízeli.

Kateřina S. - Praha




NAPIŠTE NÁM


V případě, že víte o někom, kdo by rád investoval, popřípadě prodává či pronajímá nemovitost, budeme rádi, když se nám ozvete. Za doporučení vyplácíme velmi zajímavou provizi.













Pražákova 1008/69, Štýřice, 639 00 Brno

Mobil: +420 777 712 029
martinmatela@levrealit.cz
IČO: 292 02 884, DIČ: CZ29202884
ID datové schránky: p7pnaqz

Společnost je zapsána u Krajského soudu v Brně v oddíle C, vložka 65403.

     

Tvorba webu, optimalizace webu webhosting, pronájem serverů




RYCHLÁ NAVIGACE
Nemovitosti

Reference